Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nobbade kinesiskt bud på hela 278 miljoner kronor (!)

Zenit har gjort klart med landslagsspelarna Yuri Zhirkov and Aleksandr Kokorin som är presenterade av klubben. Två spelare som kommer att förstärka laget inför vårens åttondelsfinal i Champions League mot Benfica.

Däremot finns det ett stort intresse kring anfallsstjärnan Hulk. Enligt uppgifter till Sport-Express.ru har den kinesiska klubben Guangzhou Evergrande lagt ett bud på hela 278 miljoner kronor under helgen, men ett bud som nobbats av den ryska klubben.

Publicerad 2016-02-01 kl 11:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons