Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kujovic lånas ut till Italien

Sillybloggen

Enligt italienska Sky har IFK Norrköping och Frosinone kommit överens om Emir Kujovic och det ska handla om ett lån som kostar 200 000 euro, och i affären ska det finnas en utköpsklausul på 800 000 euro.  Sky rapporterar att det bara är små detaljer kvar, som hur många procent Norrköping ska få av en framtida försäljning av anfallaren, innan övergången är helt klar.

 I förra veckan pratade Fotbollskanalen med IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt och då dementerade han ryktet om Kujovic till Frosinone. Det italienska laget är näst sist i Serie A och har sju poäng upp till Sampdoria som ligger över nedflyttningsstrecket.

Samtidigt som Sky rapporterar om att Kujovic är nära Frosinone uppger nu Gazzetta dello Sport att Sassuolos anfallare Antonio Floro Flores är nära en övergång till just Frosinone. Floro Flores är 32 år och har spelat för klubbar som Genoa, Udinese och Napoli.

Annons
Publicerad 2016-02-01 09:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto