Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Kujovic lånas ut till Italien

Enligt italienska Sky har IFK Norrköping och Frosinone kommit överens om Emir Kujovic och det ska handla om ett lån som kostar 200 000 euro, och i affären ska det finnas en utköpsklausul på 800 000 euro.  Sky rapporterar att det bara är små detaljer kvar, som hur många procent Norrköping ska få av en framtida försäljning av anfallaren, innan övergången är helt klar.

 I förra veckan pratade Fotbollskanalen med IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt och då dementerade han ryktet om Kujovic till Frosinone. Det italienska laget är näst sist i Serie A och har sju poäng upp till Sampdoria som ligger över nedflyttningsstrecket.

Samtidigt som Sky rapporterar om att Kujovic är nära Frosinone uppger nu Gazzetta dello Sport att Sassuolos anfallare Antonio Floro Flores är nära en övergång till just Frosinone. Floro Flores är 32 år och har spelat för klubbar som Genoa, Udinese och Napoli.

Publicerad 2016-02-01 kl 09:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons