Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Kujovic på väg till Rom - Andersson dementerar

Enligt Tutto Frosinone sitter IFK Norrköpings Emir Kujovic just nu på ett plan på väg till Rom. Enligt sidan är han på väg att skriva på för Frosinone. Uppgifterna borde dock tas med en nypa salt då Kujovic spelade match för Norrköping senast idag, samt att tränaren Janne Andersson ska ha gått ut och sagt att Kujovic inte ska någonstans. Till Kamraterna ska Andersson ha sagt att: “Frosinone har visat intresse, liksom flera andra klubbar. Men hur mycket och på vilket sätt behövs ej kommenteras. Emir ska inte flyga någonstans ikväll.”

Publicerad 2016-02-01 kl 18:15

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons