Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Kinesisk klubb vill kapa Jürgen Klopps drömvärvning

Under hela vinterfönstret så försökte Liverpool köpa loss brassen Alex Teixeria från Shakhtar Donetsk. Problemet var dock att den ukrainska klubben begärde alldeles för mycket pengar och Liverpool var till slut tvungna att backa från den höga prislappen.

Jürgen Klopp tvekade alltså, något som den kinesiska klubben Jiangsu Suning absolut inte ser ut att göra. Klubben som i vinter redan värvat Ramires från Chelsea för hela 260 miljoner kronor, visar nu sitt intresse och vill värva brassen för hela 470 miljoner kronor.

Publicerad 2016-02-04 kl 11:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons