Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så ska Real Madrid locka över Robert Lewandowski

Sillybloggen

Real Madrid söker efter en ny “Galacticos” och har enligt uppgifter landat på Bayern Münchens anfallare Robert Lewandowski. Den polska anfallaren har i år haft en imponerande säsong och gjort hela 19 mål på 19 matcher i Bundesliga. Under vintern har det skrivits om att de spanska marängerna varit ute efter 27-åringen, men det var aldrig riktigt aktuellt i detta fönster.

Nu har spanska AS publicerat nya uppgifter kring Reals anfallsjakt vilket är att klubben erbjudit Lewandowski en jättelön för att locka över honom. Enligt tidningen kommer polacken att erbjudas ett kontrakt med en årslön på cirka 170 miljoner kronor, en lön som skulle göra honom näst bäst betald i laget efter Cristiano Ronaldo.

Skulle man värva in Lewandowski så återstår frågan vad som händer med fransmannen Karim Benzema som också har haft en hysterisk form denna säsong. Är 28-åringen tänkt som andrafiol efter Lewandowski eller tvingar övergången borta honom från Real Madrid?

Annons
Publicerad 2016-02-07 08:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto