Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Så ska Real Madrid locka över Robert Lewandowski

Real Madrid söker efter en ny “Galacticos” och har enligt uppgifter landat på Bayern Münchens anfallare Robert Lewandowski. Den polska anfallaren har i år haft en imponerande säsong och gjort hela 19 mål på 19 matcher i Bundesliga. Under vintern har det skrivits om att de spanska marängerna varit ute efter 27-åringen, men det var aldrig riktigt aktuellt i detta fönster.

Nu har spanska AS publicerat nya uppgifter kring Reals anfallsjakt vilket är att klubben erbjudit Lewandowski en jättelön för att locka över honom. Enligt tidningen kommer polacken att erbjudas ett kontrakt med en årslön på cirka 170 miljoner kronor, en lön som skulle göra honom näst bäst betald i laget efter Cristiano Ronaldo.

Skulle man värva in Lewandowski så återstår frågan vad som händer med fransmannen Karim Benzema som också har haft en hysterisk form denna säsong. Är 28-åringen tänkt som andrafiol efter Lewandowski eller tvingar övergången borta honom från Real Madrid?

Publicerad 2016-02-07 kl 08:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons