Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Galna budet från Kina - 945 miljoner för Barca-stjärnan

Arda Turan har bara hunnit spela åtta matcher för Barcelona – fyra i ligan och lika många i cupen. Han värvades i somras men på grund av att Fifa förbjudit klubben att värva blev han inte officiellt klar förrän nu under januarifönstret.

Nu kan flyttlasset gå vidare – långt österut.
Enligt såväl kinesiska Sports Sohu som turkiska HT Spor är Turan på väg till Kina. En icke namngiven klubb ska ha erbjudit Barcelona 100 miljoner euro – motsvarande 945 miljoner kronor – för att värva Arda Turan.

Han skulle i så fall med än fördubbla det övergångsrekord i Kina som inte är mer än en vecka gammalt. Det sattes när Guanzhou Evergrande värvade Jackson Martinez från Atletico Madrid för cirka 400 miljoner kronor.

Läs merDokument: Så blev Kina en maktfaktor inom fotbollen

Publicerad 2016-02-09 kl 09:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons