Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tidigare Arsenal-backen tränar med Sunderland

Emmanuel Eboue kan vara på väg tillbaka till Premier League. Högerbacken spelade med Arsenal 2005 till 2011 innan han lämnade för turkiska Galatasaray. Sen i somras har ivorianen varit klubblös, men nu rapporterar Sunderland Echo om att Eboue tränar med Sunderland. Tidningen skriver dock att det handlar om att Eboue vill hålla sig i form, snarare än något provspel. Men managern Sam Allardyce har tidigare varit ute efter en högerback och det fanns indikationer på att klubben skulle värva någon i januari.

Publicerad 2016-02-11 kl 11:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons