Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Spelarna vill att van Gaal sparkas och Mourinho tar över"

Louis van Gaal har ”tappat omklädningsrummet”, skriver the Guardian. Enligt tidningen ska några av Manchester Uniteds mest rutinerade spelare ha gått samman för att få holländaren ersatt av José Mourinho.

The Guardian hänvisar till ”källor inom truppen” som gör gällande att en fraktion ledd av Uniteds äldre garde vill förmå styrelsen att ta in en ny manager. Tidigare under säsongen uppges de flesta i laget ha stått bakom Louis van Gaal, men den förödmjukande förlusten mot danska Midtjylland i Europa League ska ha blivit droppen för veteranerna.

Deras kritik uppges dels handla om träningsmetoder, dels om taktik, och the Guardian skriver att spelarna vill ha in José Mourinho som sparkades av Chelsea tidigare i vintras.

Publicerad 2016-02-19 kl 21:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons