Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tyske stjärnan nobbar Barca - går till City istället

Enligt tidningen Sport väljer Ilkay Gündogan bort Barcelona. Borussia Dortmunds mittfältsstjärna har förhandlat med klubben men samtalen uppges dra ut på tiden och nu ska han ha beslutat sig för att gå till Manchester City istället.

Gündogan, vars kontrakt går ut efter nästa säsong, lär säljas i sommar för att klubben inte vill riskera att tappa honom gratis. Han ska ha meddelat Dortmund att han inte är intresserad av att förlänga sitt nuvarande avtal och utöver City och Barca har även Liverpool varit ett hett rykte sedan hans gamla manager Jürgen Klopp tog över som manager där.

Publicerad 2016-02-19 kl 11:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons