Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Touré redo att betala sig ut ur City-kontrakt

Sillybloggen

Yaya Touré, 32, verkar vara beredd att göra allt för att inte bli kvar i Manchester City nästa säsong.

Det är ingen hemlighet att Yaya Touré sedan tiden i Barcelona inte drar jämt med Pep Guardiola – som tar över City i sommar.

Ivorianen verkar därför vara redo att göra allt för att inte fullfölja sitt kontrakt med City och bli kvar över nästa säsong.

I en intervju till Mirror säger spelarens agent att Touré är redo att betala sig ut ur sitt City-kontrakt för att kunna lämna på fri transfer i sommar.

– Jag pratade med City om ett nytt kontrakt inför den här säsongen och de bad mig återkomma i december. I december sade de att jag skulle återkomma i mars och nu ska han tydligen vänta till sommaren, säger agenten Dimitri Seluk och tillägger:

Annons

– Det är orimligt att sen spelare som gjort så mycket för klubben behandlas så här. Jag lovar att Touré kommer att lämna City på ett eller annat sätt i sommar.

Touré – som varit i Manchester City sedan 2010 då han anslöt från Barcelona – har ryktats till bland annat Juventus, Bayern München, Inter och Paris Saint-Germain.

 

Publicerad 2016-04-10 09:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto