POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: Guardiola vill ha Arsenalspelaren i City - som tränare

Arsenals Mikel Arteta kan ansluta till Pep Guardiolas Manchester City i sommar, uppger en nära källa till spelaren till ESPN FC. Spelarens kontrakt med rivalklubben går ut i slutet av säsongen och Arteta har uttryckt att han antingen lägger av eller fortsätter i en tränarroll på grund av de skador som han har dragits med en längre tid. Nu uppges alltså Guardiola vilja lägga vantarna på honom och att spelaren då troligtvis kommer arbeta nära tränaren som någon form av assisterande.

Publicerad 2016-04-12 kl 16:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå