POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Arsenal, Tottenham, Chelsea och Barcelona slåss om holländaren

19-årige Riechedly Bazoer från Ajax lär göra en större övergång till sommaren. Trots sin ringa ålder har den centrala mittfältaren redan hunnit debutera i det nederländska landslaget och för den breda publiken i hemlandet gjorde han sig också känd för ett riktigt drömmål i Der Klassiker  – mötet mellan giganterna Ajax och Feyenoord.

Nu står storklubbarna på rad och enligt Daily Mirror är de hetaste spekulanterna London-trion Arsenal, Tottenham och Chelsea samt Barcelona. Tidningen skriver att Arsenal just nu sitter i förarsätet och är favorit att värva Bazoer.

Publicerad 2016-04-15 kl 23:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå