POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Juventus: "Paul Pogba är inte till salu"

Under hela vintern så har det cirkulerat en massa rykten kring Juventus-stjärnan Paul Pogba. Mittfältaren har bland annat placerats i  Barcelona, Real Madrid och PSG. Men enligt hans klubb Juventus så kan alla motståndarsupportrar sluta hoppas.

– Vi ser Pogba som en mycket viktig del för spelartruppen under de närmsta åren. Vi har redan tagit ett beslut kring hans framtid och vi valde redan förra året att nobba alla bud som kom på spelaren. Han kommer att fortsätta utvecklas till en mästare. Det här är hans hem men i fotboll så kan du aldrig ta något föregivet, klubben har inga intentioner att sälja honom och han vill inte lämna, säger Juventus sportdirektör Giuseppe Marotta till Rai Radio 1.

Fransmannen sitter på ett kontrakt med Juventus till sommaren 2019.

 

 

 

Publicerad 2016-04-19 kl 16:26

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå