POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Barcelona vill värva från PSG - söker efter Xavis ersättare

Barcelona har länge ryktats vilja få loss Paul Pogba från Juventus, som däremot ser ut att bli kvar i klubben. Igår gick klubbdirektören Guiseppe Marotta ut och berättade att man inte har några som helst planer på att sälja fransmannen, något som får Barcelona att behöva tänka om.

Idag rapporterar La Repubblica att klubben siktat in sig på plan B istället, vilket innebär Marco Verratti från PSG. Tanken är att den kortväxte italienaren ska vara en långsiktig ersättare till Xavi och klubben är redo att betala hela 60 miljoner euro för spelfördelaren.

Publicerad 2016-04-20 kl 20:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå