Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"United och Chelsea vill ha Griezmann"

Atlético-anfallaren Antoine Griezmann har gjort 30 mål för klubb- och landslag denna säsong, och väckt uppmärksamhet bland PL-klubbarna Manchester United och Chelsea. De båda storklubbarna ska vara sugna på att värva fransmannen. Atlético är däremot inte villiga att släppa den snabbe anfallaren från klubben och är därför beredda på att blocka en flytt för Griezmann till PL, skriver Daily Mail

Enligt tidningen menar källor nära klubben att fransmannen ska stanna i Spanien för de tror att han skulle ha svårt att anpassa sig till Premier Leagues fysiska spel. I Atlético blir han garanterad Champions League-fotboll medan det är omöjligt för honom att få i Chelsea. Manchester United krigar fortfarande för det, men ser ut att missa turneringen.

ANNONS
Publicerad 2016-04-20 kl 14:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto