Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pjanic nära nytt kontrakt

Miralem Pjanic är nära att förlänga kontraktet med Roma. Det italienska laget vill få ut mer pengar vid en försäljning än rapporterade 38 miljoner euro, som ska vara den nuvarande utköpsklausulen för Pjanic, rapporterar Corriere dello Sport.

Chelsea och Bayern München ska vara de som är mest intresserade av den 26-årige bosniern men sportchefen Walter Sabatini vill inte sälja honom – åtminstone inte för den rapporterade summan. Därför ska planen vara att uppdatera kontraktet och därmed höja utköpsklausulen.

Det medför i så fall även en höjd lön för Pjanic som redan är en av de högst avlönade i Roma.

Publicerad 2016-05-08 kl 12:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons