Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Hummels nära Bayern

Ryktena om Bayern München har florerat vilt. 

Nu skriver renommerade Bild om att Dortmunds Mats Hummels närmar sig klubben. 

Mats Hummels existens i Dortmund har varit oviss. Han har själv begärt om att få lämna klubben, vilket klubben också gick ut och bekräftade, detta trots att hans kontrakt inte löper ut förrän nästa sommar.

Nu skriver den välrenommerade tyska tidningen Bild att en flytt till Dortmunds stora rival Bayern München, dit Hummels ivrigt har ryktats, närmar sig. Bayern ska vara beredda att hosta upp 38 miljoner euro för mittbacken.

Sedan 2009 har den tyske mittbacksklippan Mats Hummels tillhört Dortmund. Där han varit med och tagit två Bundesliga-titlar och spelat en Champions League-final. Han anlände till Dortmund från just Bayern München.

De stora klubbarna har under den här säsongen distanserat alla andra lag i Bundesliga. Bayern München drog till slut ohotat det längsta strået och kammade hem titeln.

Publicerad 2016-05-10 kl 12:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons