POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Efter målsuccén - nu kräver Citys stortalang en brutal löneökning

Kelechi Iheanacho är bara 19 år och tjänar enligt Daily Mirror hela 176 000 kr i veckan, mer än vad de flesta människor någonsin kommer tjäna. I år har supertalangen gjort stor succé i Premier League då han lyckats skjuta in 7 mål på sina 25 matcher – där många kommit efter kortare inhopp. I snitt så har Iheanacho spelat 97 minuter per mål denna säsong, något som får anses som väldigt bra siffror.

Enligt Daily Mirror så kräver nu Citys 19-åringen en rejäl löneökning till nästa säsong. Det som nigerianen kräver att klubben är att lönekuvertet inte bara dubblas en gång utan att hans lön ska fördubblas hela tio gånger om. Vill Manchester City ha kvar Iheanacho så kommer man med andra ord behöva slanta upp hela 1,7 miljoner kronor i veckan.

Publicerad 2016-05-13 kl 07:34

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto