Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Premier Leagues stjärnskott: "Nobbade pengar för glädje"

Under säsongen så har Watfords anfallare Odion Igahlo verkligen presenterat sig för den stora scenen då han har gjort 16 mål i årets Premier League. Nu avslöjar 26-åringen att han fick bud på sig i somras men valde till slut att stanna i Watford.

– En rad klubbar var intresserade i januari men jag tackade nej till en hel pengar från Kina, men även från Premier League. Jag valde att stanna och det är jag glad för då jag vet att erbjudanden kommer att komma. Min agent kommer att sitta ner med ägaren Gino (Pozzo) och prata, jag har ett fyraårskontrakt och är glad om de vill att jag stannar.

Publicerad 2016-05-14 kl 12:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons