Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pozzo-familjen vill ha Hiljemark till Watford

Oscar Hiljemark har ögonen på sig. Efter en stark debutsäsong i Palermo – där den svenska landslagsmittfältaren har fått speltid i samtliga Serie A-matcher och startat 36 av dem – ryktas svensken ha en Premier League-klubb efter sig.

RetePalermo.it rapporterar att Pozzo-familjen, som bland annat är involverad i Udinese och Watford, har följt honom under en längre tid och har uttryckt sitt intresse för att ta honom till just Watford, som familjen är involverad i

En transfer ska dock inte vara aktuell innan EM.

Publicerad 2016-05-21 kl 15:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons