Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nobbade Chelsea för Leicester - nu säljs han av mästarna

Andrej Kramaric var för ett och ett halvt år sedan väldigt hypead då anfallaren valde Leicester före Chelsea. Men kroatens tid i Premier League blev inte som han hoppats och i vintras, ett år efter värvningen, så lånade PL-mästaren ut 24-åringen till tyska Hoffenheim.

Under onsdagen meddelade klubbarna att Kramaric också blir kvar i Tyskland nästa säsong då Hoffenheim köper loss anfallaren för omkring 45 miljoner kronor. Kramaric stod för 5 mål på 15 matcher i Bundesliga under tiden han varit utlånad.

I Hoffenheim så spelar även svensken Jiloan Hamad.

Publicerad 2016-05-25 kl 18:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons