Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Italienska uppgifter: Här är klubbarna som jagar Hiljemark

Oscar Hiljemark har en stark säsong bakom sig nere i Italien och Serie A – något som väckt intresse ute i övriga Europa. Idag rapporterar tidningen Il Giornale di Sicilia enligt Tuttomercatoweb att flera klubbar tittat på den svenska succémittfältaren och är sugna på att värva över honom till sig, enbart ett år efter att 23-åringen.

De klubbarna som enligt artikeln är ute efter svensken är PL-klubbarna Watford, Swanesa samt nedflyttade Norwich. Dessutom så ska Pierre Bengtssons Mainz vara med bland listan på klubbar som just nu intresserat sig för Gislavedssonen.

Hiljemark befinner sig just nu i Båstad och förbereder sig inför EM-mästerskapet tillsammans med det svenska landslaget.

Publicerad 2016-06-01 kl 15:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons