Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

West Ham budar på Milan-stjärnan

Sillybloggen

West Ham stod för en fin säsong i Premier League och slutade till slut sjua. Det gjorde de dessutom under deras sista år på gamla klassiska Boleyn Ground.

Nu väntar en ny säsong på en ny arena: Londons Olympiastadion. Till den vill nu klubben plocka in ett riktigt stjärnnamn. I kikarsiktet: Milans colombianske spjutspets Carlos Bacca.

Klubben ska tidigare i veckan, enligt The Guardian, ha lagt ett bud på 15 miljoner pund, men det ska ha förkastats av Milan.

– Ett erbjudande från West Ham förkastades förra veckan så vi måste vänta, säger Baccas agent Sergio Barila till The Guardian.

Bacca har tidigare antytt att han velat söka sig efter en ny klubb eftersom Milan inte spelar något Europaspel nästa säsong. Det gör West Ham som kommer att kliva in i Europa League-kvalspelet.

Annons

– Carlos trivs väldigt bra i Milan. Men de kommer inte att spela ute i Europa nästa säsong och det är ett problem, säger Barila.

Bacca mäktade i sin debutsäsong i Serie A med att göra 18 mål.

Publicerad 2016-06-02 16:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto