Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Nainggolan om Chelsea-ryktet: "Pengar inte allt"

Belgiens mittfältsstjärna Radja Nainggolan har uttalat sig om flyttryktena till Chelsea. I en intervju med belgiska magasinet Nina säger Romaspelaren att en flytt till London inte är självklar.
– En flytt till Chelsea hade kunnat förbättra mig som spelare och min lön. Men pengar är inte det viktigaste och jag tror inte att livskvaliteten hade blivit bättre med en flytt. Jag har mitt hem i Rom, där solen alltid skiner.  Det hade varit svårt att ge upp allt det här. Livet handlar inte bara om fotboll, säger Nainggolan.

Nainggolan har bott i Italien i elva år och är gift med en italienska.

Publicerad 2016-06-05 kl 19:36

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons