Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Beskedet: Lewandowski inte till salu

Om det har funnits frågetecken kring Robert Lewandowskis framtid i Bayern Munchen så är de nu utsuddade. I en intervju med radiostationen CRC säger Michael Reschke, Bayerns tekniske direktör, att den polske anfallaren inte är till salu.
– Jag kan med garanti säga att Lewandowski spelar i Bayern Munchen den kommande säsongen. Hans kontrakt går ut om tre år och han är den bäste anfallaren i världen. Så chansen att han blir såld är lika med noll, säger Reschke.

Polacken gjorde 42 mål på 51 matcher för Bayern den gångna säsongen.

Publicerad 2016-06-06 kl 11:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons