Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Arsenal har lagt 300 miljoners-bud på Mahrez"

Jamie Vardys eventuella övergång till Arsenal har hackat till lite i processen. Och Leicester-anfallaren förhalar sitt beslut om han ska skriva på för Londonklubben efter att hans utköpsklausul har aktiverats.

Nu sägs det att Arsenal har ökat takten angående en annan av Leicesters succéspelare – nämligen Riyad Mahrez. Algeriern, som blev framröstad till Årets spelare i Premier League, kan vara på väg till Gunners. Enligt Bein Sports-reportern Tancredi Palmeri har Arsenal lagt ett bud på 32 miljoner euro, motsvarande 295 miljoner kronor. Enligt Palmeri hade Arsenal flera möten med Mahrez “crew” innan klubben lade budet.

Mahrez ska vara sugen på en flytt till Arsenal. Säsongen när Leicester vann ligan gjorde 25-åringen 17 mål och elva assist i Premier League.

Publicerad 2016-06-07 kl 15:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons