Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Joao Mario missnöjd - till Manchester United?

Herregud, vad det har skrivits om Manchester United de senaste dagarna. Förutom att portugisiska O Jogo uppger att Nilsson Lindelöf jagas av Premier League-klubben har A Bola uppgifter om att Sporting Lissabons Joao Mario “är sårad av Sporting” och därför nu jagas av United.

Detta efter att Joao Marios pappa, som heter Joao Mario Eduardo, pratat med den portugisiska tidningen.

– Det är normalt att han är sårad eftersom han tycker att han inte får den lönen han är värd. Sporting säger att Joao är värd 60 miljoner euro men de betalar samma lön som till en spelare värd 10 miljoner euro.

 

Publicerad 2016-06-07 kl 14:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons