POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Anfallaren öppnar för att lämna Liverpool

Är Christian Benteke påväg bort från Liverpool?

Under en presskonferens inför EM pratade anfallaren om att hans framtid kan finnas någon helt annanstans.

–  Jag har fortfarande kontrakt i Liverpool och jag vill gärna stanna där, om jag finns med i tränarens planer. Om så inte är fallet, blir det svårt att stanna. Jag ska tänka på det efter EM, konstaterar 25-åringen som hade en tung debutsäsong i Liverpool.

– Jag var förberedd för det som hände. Jag visste att om jag spelade ojämnt skulle jag få kritik. Det är vad som hände. När Klopp kom så såg jag att jag inte fanns i hans planer. Det var frustrerande. Men vi haft flera långa diskussioner. Jag respekterar och förstår hans beslut.

Benteke har kontrakt med Liverpool till sommaren 2020. Under den senaste tiden har han bland annat kopplats ihop med Chelsea och West Ham.

Publicerad 2016-06-08 kl 18:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå