Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

City vägrar betala 770 miljoner för Aubameyang

Manchester Citys nye tränare Pep Guardiola letar efter en ny kollega på topp bredvid Sergio Agüero, eller kanske en ersättare till den argentinske stjärnan. Hetaste alternativet för Pep ska vara Borussia Dortmunds blixtsnabbe anfallare Pierre Emerick Aubameyang.

Men Bundesligaklubben kräver mycket pengar för sin skyttekung. Enligt Manchester Evening News vill Dortmund ha 65 miljoner pund, motsvarande 773 miljoner kronor. En summa som City inte är villigt att betala. Intresset finns kvar, men om inte prislappen sänks kommer Premier League-klubben titta på andra alternativ.

27-årige anfallaren gjorde 36 mål på 45 matcher för Dortmund förra säsongen, 25 i tyska ligan där Dortmund slutade tvåa efter Bayern München.

 

Publicerad 2016-06-19 kl 12:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons