Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Liverpool suget på Real Madrid-mittfältaren"

Det har snackats om Udineses Piotr Zielenski, och att Liverpool har lagt bud på den polske mittfältaren. Nu kommer uppgifter från Sky Italias Gianluca di Marzio att Liverpool ska vara intresserat av att värva Real Madrids Mateo Kovacic.

Enligt di Marzio ska det främst röra sig om en permanent övergång, och inte ett lån. Kovacic värvades från Inter inför förra säsongen. Första året Real Madrid har varit ett misslyckande för kroaten, bara åtta starter i ligan.

22-åringen är med i Kroatiens EM-trupp.

 

Publicerad 2016-06-19 kl 15:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons