Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Marseille värvar två ytterbackar

Olympique de Marseille hade en tung säsong och slutade först på 13:e plats i franska fotbollsligan — klubbens sämsta placering på 15 år. Nu har “L’OM” börjat bygget inför den kommande säsongen och har bland annat gjort klart med två nya ytterbackar, meddelar klubben på sin hemsida.

Dels den 26-årige högerbacken Hiroki Sakai — 27 landskamper för japan — som hämtas från tyska Hannover 96, där han varit de senaste fyra säsongerna. Och dels den 32-årige vänsterbacken Henri Bedimo — 49 landskamper för Kamerun — som värvas från ligakonkurrenten Lyon.

“Det här är en storklubb, jag är överlycklig”, säger Sakai till Marseilles hemsida.

(TT)

Publicerad 2016-06-24 kl 10:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons