Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Southampton ute efter Nice-tränaren

Sedan Ronald Koeman tidigare under sommaren bestämde sig för att lämna Southampton och ta över Everton så har sydkustklubben letat efter en ny tränare. Enligt Sky Sports har man nu inlett en diskussion med förre OGC Nice-tränaren Claude Puel. Puel har tidigare tränat bland annat AS Monaco och Olympique Lyon. Fransmannen kommer från en succesäsong med Nice som slutade fyra i Ligue 1 och kvalificerade sig till Europa League.  Han avslutade tidigare under sommaren sin tid med Nice som varade i fyra år.

Publicerad 2016-06-26 kl 17:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons