Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Subotic på väg bort från Dortmund

Borussia Dortmund har redan tappat en av sina mittbackar under sommaren när Mats Hummels skrev på för Bayern München. Nu ser även Neven Subotic ut att vara på väg bort. Subotic har lagt ut ett inlägg på sin Facebook som kan tolkas som ett avskedsbrev till Dortmunds supportrar. I inlägget står det bland annat att han är i en fotbollspelares bästa ålder och vill därför inte sitta på bänken. Den 27-årige serben som kom till Dortmund 2008 startade bara 5 matcher i ligan förra säsongen.

Publicerad 2016-06-26 kl 15:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons