Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Atletico kan låna ut spelare till rivalen

Atletico Madrids argentinska mittfältare Matías Kranevitter har haft svårt att slå sig in i startelvan under sin debutsäsong i Spanien. Nu kan han lånas ut för att få mer speltid och och erfarenhet av spansk fotboll.

Enligt Sky Sports så är Sevilla intresserat av att låna 23-åringen, speciellt eftersom det ryktas att mittfältaren Grzegorz Krychowiak är på väg bort från klubben. Kranevitter var med i det argentinska landslag som slutade tvåa i årets Copa America.

Publicerad 2016-06-27 kl 15:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons