Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inter ute efter City-stjärnan

Manchester Citys Yaya Toure har länge ryktats vara på väg bort från klubben. Enligt uppgifter till La Gazzetta dello Sport så ska inte Pep Guardiola vara intresserad av att behålla ivorianen. Detta rykte förstärks av att City tidigare under sommaren gjorde klart med mittfältaren Ilkay Gündogan.

Ett antal klubbar har nämnts som intresserade av Toures signatur, däribland West Ham, Juventus och Inter. Enligt den italienska tidningen ser nu Inter ut att stå först i kön och är redo att erbjuda 33-åringen ett treårskontrakt.

Publicerad 2016-06-27 kl 11:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons