Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Kiese Thelin kan lånas ut till Ligue 1-klubb

Bordeaux har en ny tränare, Jocelyn Gourvennec, men svensken Isaac Kiese Thelin kanske inte får möjlighet att komma i gång under honom. Istället skrivs det om en dubbelaffär med SC Bastia där Kiese Thelin inkluderas.

Bordeaux har enligt Foot Mercato lagt ett bud på 28 miljoner kronor för SC Bastias Francois Kamano, 20-åringen Kamano som förövrigt provtränade med AIK under hösten 2013. De skriver också att tanken kan vara att låta Kiese Thelin hamna i SC Bastia, men då på lån. Det står inget om eventuella köpoptioner.

Publicerad 2016-06-28 kl 21:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons