Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mourinho om Pogba: "Jag förnekar inte"

Sillybloggen

Paul Pogbas stundande monsterövergång till Manchester United är Fotbollsvärldens stora snackis just nu. Enligt franska L’Equipe så ska allt vara klart nu och den dyraste övergången genom tiderna ser ut att bli officiell inom kort. När José Mourinho fick frågor om Pogba inför Uniteds möte med Dortmund i Shanghai så sa portugisen varken bu eller bä.

– Jag kan inte bekräfta och jag förnekar inte. Jag kan inte säga nåt till er. Först och främst för att jag inte tycker att det är rätt att prata om spelare i andra klubbar. Och han är en Juventus-spelare och inte en United-spelare, säger Mourinho enligt goal.com.

– Vi är lugna, vi vet vilken typ av spelare vi vill ha.

Portugisen passade också på att hylla klubbledningens arbete med värvningar så här långt under sommaren.

– De har gjort ett fantastiskt jobb. De har gjort 75 procent av jobbet med Ibrahimovic, Mkhitaryan och Bailly. Och vi har bara 25 procent kvar att göra fram till den 31 augusti. Så vi är i ett mycket bra läge för att få vad jag anser vara ett bra transferfönster, säger Mou.

Annons

Hör Mourinho om Pogba här!

Publicerad 2016-07-21 11:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto