Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Özyakup, tidigare Arsenal – nu United?

Besiktas-mittfältaren Oğuzhan Özyakup ska enligt turkiska Lig tv ha lockat till sig Manchester Uniteds intresse. Det ryktas att Jose Mourinho ska ha ringt den förre Besiktas-tränaren Slaven Bilic för att prata om den 23-årige turken och Bilic ska enligt uppgifterna uttryckt dig postivt angående hans utveckling.

Özyakup, som spelade i Arsenal säsongen 2011-2012, kommer från en framgångsrik säsong där laget vann ligan och han bidrog med tio mål och sju assist. Priset för att värva mittfältaren uppges ligga runt 20 miljoner euro.

Publicerad 2016-08-01 kl 11:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons