Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Hull vill ha Zola som ny tränare

Sedan tränaren Steve Bruce valde att sluta efter förra säsongen så har Hull letat efter en ersättare. Enligt Sky Italia så har man nu erbjudit före detta Chelsea-stjärnan Gianfranco Zola jobbet. Zola coachade Al-Arabi från Qatar förra säsongen och han har tidigare haft tränaruppdraget i bland annat Watford och Cagliari.

Samtidigt som Hull letar ny tränare så ser man ut att tappa mittfältaren Mohamed Diamé till Newcastle som enligt uppgifter till Sky Sports ska vara redo att betala hans utköpsklausul på 4,5 miljoner pund.

Publicerad 2016-08-01 kl 14:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons