Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Barcelona-mittfältaren nära Valencia"

Igår gjorde Valencia klart med backen Martin Montoya från Barcelona. Nu ser det ut som att mittfältaren Sergi Samper kan gå samma väg. Enligt Superdeporte så ska det röra sig om ett låneavtal över nästa säsong och klubbarna ska ha kommit långt i förhandlingarna.

21-årige Samper spelade bara en match i La Liga förra året och därför ska, enligt uppgifterna, båda han och Barcelona vara positiva till en affär för att få mer speltid.

Enligt AS är Valencia även ute efter den mer erfarna mittfältaren Lassana Diarra. 31-årige Diarra spelar nu Marseille, men har ett förflutet i bland annat Real Madrid. Diarra ska även ha blivit kontaktad av Galatasaray, men hans familj uppges föredra Spanien över Turkiet.

Publicerad 2016-08-02 kl 11:34

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons