Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pogba till New York - för läkarundersökning?

Paul Pogba, som hittills varit den kanske mest omskrivna spelaren under sommarens silly season, lade under gårdagen upp på sina sociala medier-konton att han åker iväg från Los Angeles, där han varit på semester. Enligt Manchester Evening News var destinationen New York.

Med tanke på att säsongen närmar sig med stormsteg och att han inte verkar ha planer på att åka med Juventus till London för att möta West Ham i veckan, spekulerar ett flertal engelska tidningar i vad han ska göra i New York.

Daily Express hänvisar till journalisten Nabil Djellit på L’Equipe som tror att han ska göra den obligatoriska läkarundersökningen för Manchester United i staden.

Samtidigt är Real Madrid i New York för att möta Bayern München natten mellan onsdag och torsdag. Fransmannen har tidigare kopplats med Madrid-klubben och även om dessa rykten har svalnat av så tycker en del Manchester United-fans att det är ett jobbigt sammanträffande.

https://twitter.com/lizwe_mthethwa/status/760235823002509312

Publicerad 2016-08-02 kl 12:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons