Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pogba till New York - för läkarundersökning?

Sillybloggen

Paul Pogba, som hittills varit den kanske mest omskrivna spelaren under sommarens silly season, lade under gårdagen upp på sina sociala medier-konton att han åker iväg från Los Angeles, där han varit på semester. Enligt Manchester Evening News var destinationen New York.

Med tanke på att säsongen närmar sig med stormsteg och att han inte verkar ha planer på att åka med Juventus till London för att möta West Ham i veckan, spekulerar ett flertal engelska tidningar i vad han ska göra i New York.

Daily Express hänvisar till journalisten Nabil Djellit på L’Equipe som tror att han ska göra den obligatoriska läkarundersökningen för Manchester United i staden.

Samtidigt är Real Madrid i New York för att möta Bayern München natten mellan onsdag och torsdag. Fransmannen har tidigare kopplats med Madrid-klubben och även om dessa rykten har svalnat av så tycker en del Manchester United-fans att det är ett jobbigt sammanträffande.

Annons

https://twitter.com/lizwe_mthethwa/status/760235823002509312

Publicerad 2016-08-02 12:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto