Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Swansea värvar Llorente

Premier League-laget Swansea har gjort klart med en meriterad anfallsförstärkning till den kommande fotbollssäsongen. 31-årige spanjoren Fernando Llorente har skrivit på för två år, meddelade klubben på fredagen.

Llorente kommer visserligen närmast från halvsvag säsong i Sevilla — fyra mål på 22 ligamatcher — men dessförinnan gjorde han 23 mål på två säsonger som gav dubbla Serie A-titlar med Juventus. Den 195 centimeter långa anfallaren — som kallas Lejonkungen — gjorde sig ett namn i Athletic Bilbao, där han gjorde 85 mål på 262 ligamatcher och bland annat nådde Europa League-final.

Fernando Llorente var även med i truppen när Spanien vann såväl VM-guld 2010 som EM-guld två år senare.

(TT)

Publicerad 2016-08-05 kl 22:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons