Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sportchefen bekräftar: Wolfsburg nära Zaza

Simone Zazas chanser att ta en startplats i Juventus minskade drastiskt när klubben värvade Gonzalo Higuain tidigare under sommaren. Nu är den 25-årige anfallaren nära att lämna Juve för tyska Wolfsburg.

– Spelaren var här i går och vi hade en bra diskussion, men det finns fortfarande mycket att göra innan affären är klar. Jag tror att det är viktigt att spelaren får komma hit och lära känna staden innan han bestämmer sig, sa Wolfsburgs sportchef Klaus Allofs till Kicker.

Zaza, som spelade 19 matcher i Serie A förra säsongen, uppges kosta 25 miljoner euro.

Publicerad 2016-08-15 kl 14:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons