Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: City nu överens med Bravo

Fotbollskanalen har tidigare skrivit att Claudio Bravo är nära att lämna Barcelona för Manchester City. Nu har den chilenska målvakten kommit överens med City och det återstår bara att klubbarna kan enas om en övergångsumma, skriver Mundo Deportivo.

Denna övergång kan också bli slutet på Joe Harts tid i Manchester. Enligt Daily Mirror är Everton och Sevilla ute efter den engelske landslagsmålvakten. City uppges kräva cirka 20 miljoner pund för att släppa Hart, men bara om de först kan göra klart med Bravo.

Publicerad 2016-08-15 kl 12:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons