Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Gefle-mittfältaren på väg till Danmark

Danska Tipsbladet skriver att Gefles Johan Bertilsson kan vara på väg att flytta till danska Superligan. Bertilssons agent Michael Källbäck har bekräftat att det finns intresse från ett antal utländska klubbar.

–  Det finns intresse från klubbar i Danmark. Jag kan säga att det finns erbjudanden från ett flertal utländska klubbar. Den danska ligan är intressant och jag tror att det är en liga som passar Johan riktigt bra, säger Källbäck till Tipsbladet.

28-årige Bertilsson har gjort fyra mål och sex assist i Allsvenskan 2016.

Publicerad 2016-08-16 kl 17:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons