Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Real-stjärnan kan lämna

James Rodriguez speltid i Real Madrid minskade drastiskt efter Carlo Ancelotti, som värvade honom, fick sparken. Nu kan colombianen lämna eftersom tränaren Zinedine Zidane håller Isco, Lucas Vasquez och Marco Asensio högre, skriver Marca.

Arsenal, PSG och Chelsea har ryktats vara möjliga destinationer för 25-åringen. Real Madrid uppges dock vilja ha minst 75 miljoner euro för mittfältaren och enligt Sport är det bara Chelsea som är villiga att betala den summan.

Publicerad 2016-08-16 kl 13:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons