Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tränaren bekräftar: FCK nobbar Bendtner

Nicklas Bendtner, som tidigare under sommaren fick sparken av Wolfsburg, har tränat med FC Köpenhamn sedan han blev klubblös. Nu har FCKs tränare Ståle Solbakken berättat för Jyllands-Posten att klubben inte kommer kontraktera anfallaren.

– Vi behövde värva en anfallare i sommar och det blev Andrija Pavlovic. Vi hade behövt veta att Bendtner ville komma innan den värvningen blev klar. Nu har vi inte råd med en anfallare av den kalibern. Det hade inte varit smart sportsligt, sa Solbakken till den danska tidningen.

Publicerad 2016-08-17 kl 16:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons