Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Zidane om Fabregas-intresset: "Det är komplicerat"

Under de senaste dagarna har ett flertal spanska och brittiska medier rapporterat att Real Madrid har blivit erbjudna att värva Cesc Fabregas från Chelsea. Nu har Real-tränaren Zinedine Zidane kommenterat ryktet.

– Jag tror inte att vi kommer värva någon mer. Vår trupp är komplett, men vad som helst kan hända. Cesc Fabregas är en fantastisk spelare, men att värva en mittfältare är komplicerat. Då skulle vi ha en trupp där flera spelare inte kan bli uttagna, sa Zidane efter Real Madrids vinst mot Stade Reims på tisdagskvällen.

En övergång till Real Madrid hade varit kontroversiell för den förre Barcelona-mittfältaren. Det hade dock inte varit första gången en Fabregas-affär upprör. Spanjoren var nämligen tidigare kapten i Arsenal, en av Chelseas största rivaler.

Publicerad 2016-08-17 kl 10:47

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons