Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Zidane om Fabregas-intresset: "Det är komplicerat"

Under de senaste dagarna har ett flertal spanska och brittiska medier rapporterat att Real Madrid har blivit erbjudna att värva Cesc Fabregas från Chelsea. Nu har Real-tränaren Zinedine Zidane kommenterat ryktet.

ANNONS

– Jag tror inte att vi kommer värva någon mer. Vår trupp är komplett, men vad som helst kan hända. Cesc Fabregas är en fantastisk spelare, men att värva en mittfältare är komplicerat. Då skulle vi ha en trupp där flera spelare inte kan bli uttagna, sa Zidane efter Real Madrids vinst mot Stade Reims på tisdagskvällen.

En övergång till Real Madrid hade varit kontroversiell för den förre Barcelona-mittfältaren. Det hade dock inte varit första gången en Fabregas-affär upprör. Spanjoren var nämligen tidigare kapten i Arsenal, en av Chelseas största rivaler.

Publicerad 2016-08-17 kl 10:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto