Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Barca intresserat av Valencia-duo"

Barcelona har ihärdigt ryktats vara ute efter att förstärka på målvaktspositionen och i anfallet under sommarens transferfönster. Nu har klubben identifierat Valencias Diego Alves och Paco Alcacer som möjliga värvningar i det syftet, skriver Marca.

Enligt Marca kräver Valencia 36 miljoner euro för duon, men kan även tänka sig att få Barca-spelarna Sergi Samper och Munir El-Haddadi som delbetalning.  Klubbarna har just nu en bra relation då Valencia tidigare i somras sålde Andre Gomes till Barcelona samtidigt som Martin Montoya gick motsatta vägen.

Publicerad 2016-08-18 kl 13:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons