Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Milan på jakt efter mittfältare"

Trots att Milan under onsdagseftermiddagen gjorde klart med mittfältaren Jose Sosa letar klubben efter ytterligare förstärkningar, skriver La Gazzetta dello Sport. Nu uppges de rödsvarta vara ute efter Real Madrids Mateo Kovacic.

Milans vice-president Adriano Galliani hoppas, enligt de italianska uppgifterna, kunna uttnyttja sin relation med Real Madrids president Florentino Perez för att kunna värva Kovacic billigt, med en återköpsklausul.

Om Kovacic-affären inte går i hamn undersöker Milan också möjligheten att värva Bolognas Amadou Diawara. 19-årige Diawara kan dock bli svår att signa då Milan verkar få konkurrens av Roma och Napoli om talangens underskrift.

Publicerad 2016-08-18 kl 12:37

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons